Trygve Henrik Hoff (1938-1987) var en vidtfavnende kunstner som satte spor etter seg over hele landet. Spesielt i Nord-Norge der han på 70- og 80-tallet var en markert skikkelse under den nord-norske visebølgen. Flere av hans hitlåter og andre viser fremføres i dag av våre mest kjente artister.
Talentene hans var tallrike, og han spilte bokstavelig talt på mange strenger. Selv betegnet han seg som kulturarbeider, men likte best å kalle seg trubadur.
Trygve var sangartist, tekstforfatter, komponist, visesangdikter, kåsør, foredragsholder, prologskriver, dirigent , blant annet, og ikke minst samfunnsdebattant.
I denne boka er Trygve Hoffs liv og virke delt med leserne via flere personer som sto kulturrabulisten nær: enten som kone, barn, kollega eller venn.
Forlag Gaveca
Utgivelsesår 2016