Forlag Random House Children's Books
Litt usikker på hva Lif3l1ke og Truel1f3 egentlig handler om; det er noe med engler og menneskeskapte kloner eller biomenneske (delvis menneske/delvis maskin). Den fundamentale tankegangen/filosofien rundt dette tema er godt beskrevet både i fantasy/science-fiction og non-fiction bøker. Forskjellen er at i fantasy/science-fiction bøker, tar man å drar det ut et skritt lenger og gjør det hele om til det som har blitt saft i mange tiår: at mennsker må være forsiktig med teknologi og fremgang og at vi mennesker kommer til å skape vår egen undergang. Jeg klarer ikke å relatere til karaktererne i denne bokserien; ei heller å ha sympati for bio-menneskene. For det er det jeg ønsker å lese om; gode eksempler er Bladerunner, AI og Chappy filmen(e). I disse filmene er det lett å få empati/sympati med karaktererene og være med i deres kamp. Hvis en maskin består "turin-testen" er den da bevist (sentient)? Skal den maskinen da ha like rettigheter som et menneske?