Mona er 9 år og bor sammen med familien. Bak huset er det en skog hvor far har bygget en hytte til henne. En kveld da Mona skal legge seg, får hun øye på et lys inne i skogen. En natt sniker hun seg ut for å finne ut hvor lyset kommer fra. I skogen møter hun en trollprins med stor personlighet og et imponerende navn: Hans Trollelige Høyhet og Høyt Elskede Prins Nilvar Ragn Sofistikus Lafranz Dagstyggr Fanjel Hallmar den 214. De blir venner, og Prins Nilvar viser henne rundt i skogen, som er full av rare skapninger. Dette er den første boken i trilogien Den magiske skogen.
Den magiske skogen - en trilogi Magi som selger! Pirforlaget ønsker å spre leseglede blant barn og unge. Med debutanten Oddrun-Helen Berntsen har vi fått en forfatter som har bevart barndommens sans for magi og fantasifigurer. En norsk J.K. Rowling-trilogi basert på elementer fra norsk folkehistorie. Bøkene er illustrert av Kjetil Strand.
Forlag Pirforl.
Utgivelsesår 2012
Genre Fantastisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.