Trippel F

roman

av (forfatter).

Transit 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Victor Vang ser en kappekledd person i skogen og hører et skrik. Han oppdager okkulte symboler i skogen bak kirkegården. Snart vikles Victor og klassekameratene, Tobbe og Hanne, inn i et nett av uventede hendelser, mørke løgner og uhyggelige hemmeligheter

Omtale fra forlaget

"Victor angret som den mest stakkarslige hund på at han befant seg i treet. Det hjalp ikke det spor at Tobbe satt på andre siden av trestammen og klamret seg like hardt fast som ham selv. I lyset fra bålene kunne de se at alle bar lange kapper med hetter, men ikke bare det. I et kort glimt, da en av dem snudde seg mot treet, fikk de øye på et skrekkelig, fordreid ansikt med mange arr og utstående øyne. Det var ikke ansiktet til et vanlig menneske, det var..." Trettenåringen, Victor Vang - hobbyornitolog, lesehest og skolelys - sliter med en streng petimetermor. Faren derimot, er kronisk distré og United-frelst. Men de hjemlige konfliktene havner i skyggen da Victor oppdager okkulte symboler i skogen bak kirkegården. Victor og klassekame.r.atene, Tobbe og Hanne, vikles snart inn i et nett av uventede hendelser, mørke løgner og uhyggelige hemmeligheter. Torkil Williksen (f. 1968) er forfatter og sivilingeniør. Han er opprinnelig fra Stjørdal, nå bosatt i Bærum. Han debuterte i 2005 med kriminalromanen Snøfall. I 2007 utkom Lerken, bok nr. to om antihelten Tage Mathillas. Trippel F er Torkil Williksens første bok for barn og ungdom.

Bokdetaljer

Forlag Transit

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788275961394

EAN 9788275961394

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 210

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket