Trilogiene

dikt

av (forfatter).

Tiden 2006 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Et sentralt spørsmål som reises i diktsamlingen er om det kan eksistere noe som bare eksisterer som forsvunnet. Ved første øyekast kan diktene fortone seg som tekstbrokker, inntil man oppdager at fraværet av tekst på finurlig vis bidrar til å skape mening

Omtale fra forlaget

Med Trilogiene viser Nor-Hansen at han hører hjemme blant våre sentrale samtidslyrikere. «Kan det eksistere noe som bare eksisterer som forsvunnet?» er et sentralt spørsmål som reises i Henrik Nor-Hansens nye diktsamling Trilogiene. Ved første øyekast kan diktene fortone seg som tekstbrokker, inntil man oppdager at fraværet av tekst på finurlig vis bidrar til å skape mening og ikke minst stor poesi.Henrik Nor-Hansen (f. 1967) debuterte som romanforfatter i 1996 med Krater på krater, siden har han utgitt tre diktsamlinger. Om den første av dem, Realitetene (2000), skrev Knut Ødegård i Aftenposten: «Jeg må vel gå tilbake til Steinar Opstads diktdebut for å finne maken til grunn til å rope varsku både her og der i landskapet.» Med Trilogiene viser Nor-Hansen at han hører hjemme blant våre sentrale samtidslyrikere.«Mesteparten av dette er fra i vinter. En må skrive seg framtil det gjennomskinnelige. Jeg har i hele dag lett etter flereformuleringer for hvordan arbeidet fra i vinter også endretmin egen oppfatning av hva som går igjen. Noen setningerblir til hva jeg faktisk helt enkelt vil begynne å identifiseremed en ubekreftende konstans. Det ubekreftende kan altsåikke være en kulisse som skal sannsynliggjøres for de somallerede finnes. I så fall blir det jo aldri gjennomskinnelig.»

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788205345430

EAN 9788205345430

Språk Bokmål

Sider 82

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket