Tradisjonsmat

oppskrifter, tilberedning, oppbevaring

fra Engerdal og Trysil og fra finne- og samekulturen

av (redaktør) og Thorbjørn Bakken (illustratør).

Trysil-forl. 2015 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

«Tradisjonsmat» - nå også med skogfinske og samiske tradisjoner
Da den første utgaven av «Tradisjonsmat» kom i september 1993, med oppskrifter fra Engerdal og Trysil, ble den tatt imot med stor begeistring fra leserne. «Tradisjonsmat» er ikke bare mat. Det er lokal historie og det er resultat av et fantastisk innsamlingsarbeid fra et stort antall mennesker fra ulike generasjoner. Den første utgaven ble raskt utsolgt, og i årene som har gått, har Trysil-forlaget jevnlig fått forespørsler om det kommer et nytt opplag. Derfor er det en stor glede å utgi denne 2. utgaven. Det er ei helt ny bok, som inneholder alt fra den første pluss mye mer! Nå også med skogfinske og sørsamiske mattradisjoner!

Bokdetaljer

Forlag Trysil-forl.

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788291352794

EAN 9788291352794

Omtalt sted Hedmark

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket