Omtale fra forlaget
«Tradisjonsmat» - nå også med skogfinske og samiske tradisjoner
Da den første utgaven av «Tradisjonsmat» kom i september 1993, med oppskrifter fra Engerdal og Trysil, ble den tatt imot med stor begeistring fra leserne. «Tradisjonsmat» er ikke bare mat. Det er lokal historie og det er resultat av et fantastisk innsamlingsarbeid fra et stort antall mennesker fra ulike generasjoner. Den første utgaven ble raskt utsolgt, og i årene som har gått, har Trysil-forlaget jevnlig fått forespørsler om det kommer et nytt opplag. Derfor er det en stor glede å utgi denne 2. utgaven. Det er ei helt ny bok, som inneholder alt fra den første pluss mye mer! Nå også med skogfinske og sørsamiske mattradisjoner!
Forlag Trysil-forl.
Utgivelsesår 2015
Format Innbundet
ISBN13 9788291352794
EAN 9788291352794
Omtalt sted Hedmark
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket