Lisa, 16 år, holdt til i Hundehuset, et gustenblekt horehus i Københavns Istedgade. Ensom, ulykkelig, med lårene fulle av nålestikk, men uten ønske om å vende hjem. Privatdetektiven Varg Veum visste at hvert minutt var kostbart: jentene i Hundehuset varte aldri lenge. Men å få vristet den narkomane jentungen ut av hendene på bøllene i Hundehuset er bare begynnelsen . Ikke alle forsvunne ungdommer kan reddes. Ikke alle blir funnet i live. Noen omkommer av eget overforbruk. Og noen blir til og med myrdet .«Kort sagt, en krim-bok å merke seg.» Steinar Wiik, Aftenposten«. stramt og behersket komponert og framført. . Staalesen har et oppriktig engasjement og en varme for sine personer, samme hvor ille de har fart med seg selv og andre, som gir bøkene has noe utover deres finslipte profesjonalisme.» Nils Nordberg, Dagbladet
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788205299610
EAN 9788205299610
Serier Gyldendal krim Varg Veum (3)
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPosesalg er alltid morsomt!
I dag fikk jeg med meg endel klassikere også, som jeg i det siste har tenkt at jeg burde lest. Bl.a. flere fra "boksmart" lista mi :)
Jeg fikk alle disse i en pose, så de kostet meg tilsammen 100kr.