Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken forteller om Kåre Wiigs gartneri på Jæren, og inneholder 73 oppskrifter med tomat som en av ingrediensene.
Omtale fra forlaget
En god historie, 73 gode MAT oppskrifter, og tusenvis av skikkelig gode tomater. Er du som leser dette som nordmenn flest, kommer du til å spise over sju kilo tomater i løpet av året - og det allerede før du har lest oppskriftene i denne boka. Men før maten skal det handle om Jæren. Om grunderånd og arbeidsvilje, og om Kåre Wiig som sannsynligvis har dyrket mer enn 500 milioner tomater i løpet av et yrkesliv. Nå skriver han grønn industrihistorie. Dette er en praktbok, som tar for seg nye oppskrifter som kan brukes til hverdag og fest. Velbekomme.
Forlag Pluzz
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788299836104
EAN 9788299836104
Omtalt sted Rogaland
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket