Tørrfisk til begjær

av (forfatter), Henry Notaker (forfatter) og Ulla Westbø (illustratør).

Messel forlag 2008 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En av forfatterne av denne boken er mesterkokk og vinner av Kokke-OL i 2008, og har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste tørrfiskoppskrifter. Boken inneholder tradisjonelle norske og italienske oppskrifter med tørrfisk, tørrfiskoppskrifter fra Henningsvær, samt et kapittel om tørrfiskens historie i Europa.

Omtale fra forlaget

Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.

Bokdetaljer

Forlag Messel forlag

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788276310986

EAN 9788276310986

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket