Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En av forfatterne av denne boken er mesterkokk og vinner av Kokke-OL i 2008, og har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste tørrfiskoppskrifter. Boken inneholder tradisjonelle norske og italienske oppskrifter med tørrfisk, tørrfiskoppskrifter fra Henningsvær, samt et kapittel om tørrfiskens historie i Europa.
Omtale fra forlaget
Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.
Forlag Messel forlag
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788276310986
EAN 9788276310986
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket