Toddlerguiden

for deg som jobber med de yngste

av (forfatter), Aud Kristin Grindvold (forfatter) og Tetiana Kosovska (illustratør).

Info vest forlag 2019 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Toddlerne er de minste barna i barnehagen. Det betyr: "De som stabber og går".Boka beskriver den utviklingen de aller fleste toddlerne følger.
GRATULERER. Du har valgt deg verdens beste arbeidsplass. Du kommer til å bli møtt med jubel når du kommer om morgenen, du kommer til å oppleve masse glede, du får lov til å trøste, leke, synge, danse og kose hver dag på jobb. Du kommer til å bli en veldig viktig person for veldig mange. Nettopp derfor vil det også bli stilt en del krav til deg og den jobben du skal gjøre. Du må vite noe om små barn og deres hverdag. Kanskje kommer du rett fra skolen og skal være lærling, kanskje er du helt ny i jobben som ufaglært assistent, eller kanskje du bare ønsker en oversikt over barnets utvikling og hverdagen i barnehagen.

Uttrykket «toddler» kommer fra engelsk og betegner en spesiell bevegelse og et ganglag som kjennetegner disse minste i barnehagen. Når vi uttaler ordet kan vi nesten se for oss hvordan de stabber rundt i lek på gulvet. Vi har i denne boka beskrevet den utviklingen de aller fleste toddlerne følger. Boken er bygd opp rundt temaene observasjoner, tanker, praksisfortellinger og aktiviteter og symbolbruk på disse gjør det enkelt å bruke. Den tar for seg småbarns primærbehov, tilknytning, hverdagen, bevegelseslandskapet og Alle Med.

Bokdetaljer

Forlag Info vest forlag

Utgivelsesår 2019

Format E-bok

ISBN13 9788283600476

EAN 9788283600476

Språk Bokmål

Sider 58

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket