Våre to små favoritt-riddere er tilbake! Når førsteridder og juletresjef Torkel Vinglepinn faller på glatta og kanskje knekker beinet, tar Rosenbusk og Bang ansvar. - Vi kan finne juletre, vi! sier Bang. Men kongen er skeptisk. Det er ikke hvem som helst som kan finne et fint juletre. Og i år er det spesielt viktig at treet blir EKSTRA EKSTRA EKSTRA fint, sånn at han ikke blir gjort til latter i år igjen. Fjorårets juletre var så rart at det havnet på YouTube! - Ridder Bang og jeg skal finne verdens beste juletre! sier Rosenbusk. - Stol på oss! sier Bang. Så legger de avgårde med langkjelke og sag. Opp den bratte bakken og ut i skogen. Der det kanskje, kanskje hørtes ulvehyl i natt ... Bjørn F. Rørvik tar oss med tilbake til Rosenbusk og Bangs forunderlige og morsomme univers. Denne gangen er det Nora Brech som har gitt liv til historien, med fargerike og myldrete bilder av både riddere og kloke koner.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202773199