Boken tar for seg tilpasset opplæring og hvordan den forstås og praktiseres i skolen. Begrepet drøftes og settes i sammenheng med de oppgavene skolen skal løse på individ- gruppe- og skolenivå. Fokuset ligger på elevenes individuelle læring, elevmedvirkning, læringsfellesskapet og skolen som en lærende organisasjon. Det hele settes så inn i en modell for å utvikle tilpasset opplæring i skolen. Boken egner seg for lærere, skoleledere og andre med ansvar for utvikling av skolen som et læringsfellesskap. Har litteraturliste.
Boka beskriver hvordan tilpasset opplæring forstås og praktiseres i skolen. Videre drøftes begrepet og settes i sammenheng med de oppgavene skolen skal løse på individ-, gruppe- og skolenivå, med fokus på elevenes individuelle læring, elevmedvirkning, læringsfellesskapet og skolen som en lærende organisasjon. Det hele settes inn i en modell for å utvikle tilpasset opplæring i skolen. Gjennom sin grundige og klare beskrivelse av hva tilpasset opplæring er eller bør være, er boka et godt arbeidsredskap både for lærere, skoleledere og andre med ansvar for utvikling av skolen som et læringsfellesskap.
Forlag Læringsforl.
Utgivelsesår 2006
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.