Tilbehør til kjøtt, fisk og fjærkre

200 ideer og oppskrifter på nytt og klassisk tilbehør til middagen

av (forfatter).

Schibsted 1996 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på tilbehør som salater og dressinger, grønnsakretter, ris- og pastaretter, gratenger og suffleer, sauser, brød m.m. Tillagingen er beskrevet trinn for trinn. Har register. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter på tilbehør som salater og dressinger, grønnsakretter, ris- og pastaretter, gratenger og suffleer, sauser, brød m.m. Tillagingen er beskrevet trinn for trinn. Har register. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788251615921

EAN 9788251615921

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket