Forfatterne har vært på reisefot i Afrika og Sør-Amerika og i denne boka forteller de om stedene de besøkte. Casablanca, Freetown, Argentina og en liten landsby i Brasil er noen av stedene som blir omtalt.
Herman Kristoffersen og Tone Lein har reist Til Verdens Ende. En tidlig januarmorgen forlater de London ombord på et siciliansk lasteskip. Ferden går til storbyhavner i Europa og Vest-Afrika. Over monsunbeltet i Atlanterhavet. Langs østkysten av Sør-Amerika gjennom byer med kjente navn fra sjøfartshistorien. Derfra fortsetter de til lands gjennom Patagonia til Ildlandet på syd spissen av Argentina. Til slavehandelens etterkommere i det tropiske Brasil. Piratenes, kokainhandlerne og finansakrobatenes mekka, Panama. Obamas inntok i verdenspolitikken, og et møte med fremtidens Belize. Til Verdens ende er en reiseskildring som forteller om deres opplevelser på turen, og hva begrepet "verdens ende" innebærer for dem. Mer enn femti illustrerte reisebrev med inntrykk og samtaler med mennesker de møter, gjør at du kan være med på ferden fra første dag til hjemkomsten lille julaften 2008.
Forlag Lurendreierne
Utgivelsesår 2009