Omtale fra forlaget
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer - ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting - fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer "Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788252933802
EAN 9788252933802
Språk Bokmål
Utgave 1
Lesenivå Voksen
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket