Mitch Delacroix har alt Beth McClelland søker hos en mann. Han er smart, pen og veldig trygg. Hun er snublende nær å si hva hun føler for ham. Men så blir Mitch anklaget for å ha drept sin beste venn. Dette skjedde mange år tidligere, og nå kommer hans ville fortid for dagen.
Men det er noe som ikke stemmer . for den Mitch som Beth kjenner kunne aldri ha drept noen. Hun bestemmer seg for å finne ut sannheten om ham. Som åstedstekniker er hun vant til å avsløre andre menneskers hemmeligheter. Likevel blir hun forskrekket over alt Mitch har holdt skjult om seg selv. Og til tross for at hun begynner å tvile på om hun overhodet kjenner ham, vil hun hjelpe ham med å renvaske seg. Selv om det hun får vite kan bety slutten for deres kjærlighet ... og deres liv!
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2021
Serier Super Romantikk Oppdrag: Rettferdighet (4)
Genre Romantikk Spenning