Clara Lofthus trur ho har sleppt unna seg sjølv og sine gamle synder. Ho elskar livet i Nairobi, der ho leier eit bistandsprosjekt, og bur saman med sambuaren Axel og sine to søner. Under eit terrorangrep utfører ho ei redningsdåd. Merksemda er enorm, og ho blir heltinne heime i Noreg. Då statsministeren ringer og tilbyr Clara posten som justisminister, blir ho freista av tanken på makt og å gjere ein forskjell for utsette barn, og takkar ja. Tilbake som statsråd set ho alt inn på å få gjennom lover og tiltak til barns beste. Så dukkar det opp eit lik. Ein fersk podcast-redaksjon arbeider med saka og kjem på sporet av justisministeren og hennar mørke fortid. Clara innser at det er mange som veit noko om henne. Kanskje kan ho ikkje stole på nokon, ikkje ein gong sine aller næraste? Men kan ho framleis redde seg sjølv, og til kva pris?
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788203453311