Til døden skiller dere: Hun skulle ha stått foran et alter, avlagt sitt løfte og blitt gift med en fin mann. I stedet skal hun begraves om to dager. Likskuet er over. Det ble begravelse i stedet for bryllup, krans i stedet for brudebukett. Retten er satt: Herbert Sipson, profesjonell pengeutpresser var tiltalt for å kreve et større beløp av et bingoselselskap. Samtidig som Herbert sitter i varetekt mottar et sukkerfirma et krav om 100 000. Begge trusselbrevene er skrevet av samme person, begge hadde Herberts kjennetegn. Men hvordan kunne han være skyldig når han satt i varetekt?
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003