Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det iberiske kjøkken. Den er dels oppskriftsamling og dels historie- og reisehåndbok, og inneholder mer enn 130 autentiske oppskrifter, og gjennom dette viser forfatteren oss de forskjellige regionenes egenart og den respekten for tradisjoner som gjennomsyrer både det spanske og det portugisiske kjøkken. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Kokeboken for deg som elsker Spania og Portugal! La deg forføre av Spania og Portugals særegne matkultur og landets forkjærlighet for råvarer av ypperste klasse og det gode liv. I denne kokeboken finnes oppskrifter fra alle landets regioner, med deres kulinariske særegenheter og spesialiteter. Boken er illustrert med livlige bilder av folkeliv, kultur og landskap, av mange vakre akvareller og et vakkert, håndtegnet kart. Oppskriftene er tilrettelagt for norske forhold av Ingrid Espelid Hovig. Serien bestå av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205298200
EAN 9788205298200
Serie Til bords i
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket