Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder novellen Babettes gjestebud. I tillegg beskriver boka menyen og gir råd og tilpasninger tilpasset vår egen tid. Det er også en bok om måltidets muligheter, og den gir praktiske råd om alt fra valg av viner, oppbyggingen av et måltid og sammensetningen avingredienser til selve gjennomføringen av selskapet.
Omtale fra forlaget
En skjønnlitterær kokebok med fokus på måltidsfellesskapet. Hva handler et måltid om? Hvorfor er vi så opptatt av mat, men har så liten fokus på måltidets muligheter?
Bordfellesskapet har evnen til å omdanne natur til kultur. Det skjer ved at måltidets ingredienser forvandles fra råvarer til vakre og smakfulle retter. Men det skjer i ennå større grad ved at deltakerne forvandles fra en gruppe enkeltindivider til sosiale fellesskap. I dette fellesskapet er det rom for å møtes som den vi er og rom for å nå hverandre som dem vi vil være. Der vi er inkludert og ikke minst . der vi er sett.
Boken inneholder Karen Blixens berømte novelle, Sverre Mogstad sine tolkninger og hele menyen inklusive mange god råd fra Odd Ivar Solvold. Godt illustrert.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788292496114
EAN 9788292496114
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket