Til å spise opp

blomster og planter i mat og drikke - slik dyrker og bruker du dem

av (forfatter) og Derek St. Romaine (illustratør).

Hilt og Hansteen 1998 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tar for seg en rekke blomster og urter som kan brukes i maten, til kjøtt og fisk, i salater, desserter og drikke. Vi får en beskrivelse av planten, med tips om dyrking og innhøsting og oppskrifter. Eget kapittel om konservering og tørking. Har register.

Omtale fra forlaget

-Jekka McVicarblomster som krydder-Urteeksperten Jekka McVicar viser deg at Fargesprakende blomster kan brukes i alskens retter.278Urteeksperten Jekka McVicar viser deg at fargesprakende blomster kan brukes i alskens retter.

Bokdetaljer

Forlag Hilt og Hansteen

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788274134546

EAN 9788274134546

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket