Tigergjengen 18: JULESPILLET
Flere lesere har ønsket seg en ny julehistorie, og her kommer den. Det er førjulstid og June har det ikke så lett. Hun synes hun har en rotete familie. Mor og far er skilt, og det er ikke lett å vite hvor man skal være på julaften. June synes det blir mye mas. Men heldigvis skjer noe annet i bofellesskapet som får tankene bort fra stress og mas.
Tigergjengen 19: TRØBBEL MED EKS-EN
Olle og Lise har vært kjærester en god stund da en råkjekk eks-kjæreste dukker opp. Det fører til mye forvirring – og sjalusi. Det er ikke godt å være sjalu, det får Olle erfare. Greier de å finne ut av det? Les og finn ut selv!
Tigergjengen 20: ERLING BLIR NY
Erling er ikke så glad i å dusje og skifte klær. Det får Tommy merke. De sitter i samme bil på jobben, og Erling svetter. Tommy søker råd hos vennene sine, og sammen finner de ut hva som må gjøres. Du kan lese hva som skjer i hefte nummer 20.
Forlag Skauge forl.
Utgivelsesår 2017