Tidslinjer

lærer

lærernettsted

historie

av (forfatter), Lene Skovholt (forfatter), Herdis Wiig (forfatter), Martin Langvandslien (forfatter), Ole Kristian Sandvik (forfatter) og Gunnar Smith-Hexeberg (forfatter).

Aschehoug undervisning 2015 Digital ressurs

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Tidslinjer lærerressurs er felles for lærebøkene Tidslinjer 1, Tidslinjer 2, Tidslinjer 1+2 og Tidslinjer påbygging. Nettressursen kan også brukes uavhengig av læreverk og gir tilgang til alle elevressursene pluss egne ressurser for lærere. Her finner du blant annet årsplaner og tips til hvordan læreverkene kan brukes i undervisningen. På lærerressursen finner du også Lærerens digitalbok, som er en digital versjon av læreboka.

Lærerens digitalbok inkluderer en rekke funksjoner, som blant annet gjør det mulig å forstørre innhold, understreke og markere tekst, tegne og legge inn notater og kommentarer. Lærerens digitalbok er også beriket med interaktive kart og filmklipp. Med Lærerens digitalbok får du mulighet til å bruke læreboka aktivt på lerret eller digital tavle i klasserommet. Lærerens digitalbok kan brukes på PC, Mac og interaktiv tavle.

Et abonnement på Tidslinjer lærerressurs kan brukes både på Vg2 og Vg3 av alle lærerne ved skolen som underviser i faget.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug undervisning

Utgivelsesår 2015

Format Digital ressurs

ISBN13 9788203347535

EAN 9788203347535

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket