I denne boken forteller forfatteren litt om sine opplevelser under krigen, om studier, tro og om arbeidet sitt som prest. Han deler også tanker om diverse fenomener, samt egne og andres dikt.
INGE MANNSÅKER er prest og forfatter. Hans forfatterskap omfatter bl. a. arbeid med troens forhold til fornuften, rusproblematikk, konfliktløsing i små og store forhold, både lokalt i stab og menighet og i internasjo-nale forhold. Han har vært sokneprest og prost i Rana, kapellan i Ås med Bjørnebekk kursted for alkoholikere, hovedprest ved Ullevål sykehus i Oslo og sokneprest i Frogner. Han har over en årrekke hatt styrehverv i Den Norske Helsingforskomit for menneske-rettigheter, og deltatt i konfliktløsende arbeid i Europa og Amerika. Bøkene hans er blitt svært godt motatt. "Boka gav meg inspirasjon til å tenke gjennom mitt eget liv og forstå nye sider av meg selv" Bård Haug om "Oppbrudd og hjemkomst" i Dagen
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2009