Tidens fjell

av (illustratør), G. Rosinski (opprinnelig forfatter), Mathieu Mariolle (forfatter), J. Van Hamme (opprinnelig forfatter), Frédéric Vignaux (illustratør), Xavier Dorison (forfatter), Yann (forfatter) og Olivia Tångring (oversetter).

Egmont 2023 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

«Tidens fjell» av Mariolle, Dorison og Vignaux
Kriss av Valnor oppgir kampen om dronningtronen og overlater til Jolan å forsvare vikingene og Nordlandet mot hæren til den kristne keiseren Magnus. Nå setter hun alt inn på å gjenforenes med sin sønn Aniel, og Tidens fjell kan være veien dit. Men det er en svært krevende vei, der mange vanskelig valg må tas.

«Rettferdighetens herre» av Mariolle, Dorison og Vignaux
Prøvelsene som Kriss og hennes følgesvenner utsettes for på veien opp til toppen av Tidens fjell, er hardere og mer grusomme enn noen kunne ha sett for seg, og på hvert nivå må et liv ofres. I arenaen til Joril, «rettferdigheten» selv, utkjemper Jolan en duell mot Magnus, der det til syvende og sist gjelder å finne ut hvem som egentlig er fienden.

«Aniel» av Yann og Rosinski
Thorgal og følget hans er på vei hjem fra Bag Dadh med Aniel, som virker stadig sykere. De må ha hjelp av en gammel bekjent av Thorgal, en spesialist på mystiske sykdommer - Armenos i Zhars rike. Bare å få tak i remediene krever sitt, og det er heller ingen mirakelkur; skal Aniel bli kvitt det som har besatt ham, må det tas skjebnesvangre valg.


Om serien: Vikinger i Nordlandet berger et spedbarn fra en flåte på havet. De gir ham navnet Thorgal Ægirsson, etter tordenguden Tor og havguden Ægir, og han vokser opp hos dem. Som «barn av stjernene» synes imidlertid Thorgals skjebne å være lagt langt utenfor vikingenes landsby. Han blir kastet ut i de mest selsomme eventyr - i Ishavet, langs fjerne strender, på tidsreiser og over i det hinsidige.Hans livstråder spinnes sammen i skjebnegudinnenes vev, og selv de mest absurde hendelsene som Thorgal og hans følgesvenner utsettes for, har kanskje en mening.

De ti bindene omfatter hovedserien om Thorgal, historier av tegneseriekunstnerne Jean Van Hamme (forfatter) og Grzegorz Rosinski (tegner). I hvert bind er det også artikler og presentasjoner som gir innblikk i Thorgals verden.

Bokdetaljer

Forlag Egmont

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788242975386

EAN 9788242975386

Serie Sagaen om Thorgal (18)

Genre Fantasy

Omtalt tid Vikingtiden

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket