Tid til trøst

om de vanskelige møtene

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2005 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om å tørre å møte det som føles umulig, og å tørre å bli værende i det uten å tvile. Den forsøker å gi mot og oppmuntring til alle som i arbeid eller privat prøver å gjøre noe for et medmenneske som har det vanskelig.

Omtale fra forlaget

Mennesker i vanskelige situasjoner spør ofte ikke etter svar - de spør etter nærvær. Men den som prøver å hjelpe, opplever mange ganger avmakt. Hvordan trøster du når det ikke finnes noen trøst å gi? Hva kan du gjøre når det ikke er mer å gjøre? Og bør du komme altfor nær en som er rammet av livets dypeste mørke? Iblant handler det om ikke å gjøre noen ting, men stole på at det er nok bare å være der. Ved å være til stede kan du redusere ensomheten og trøste et annet menneske. Denne boken gir mot og oppmuntring til alle som i arbeid eller privat prøver å gjøre noe for et medmenneske som har det vanskelig. Tilliten, trøsten, troen og håpet kan faktisk vise seg når vi minst venter det, og våre egne mangler er ikke alltid de fiendene vi tror de er. Bare når vi tør å være midt i det håpløse, kan håpet fødes. Lars Björklund arbeidet i mange år som sykehusprest på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Nå er han prest og sjelesørger i Sigtunastiftelsen og en populær foredragsholder.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788245003321

EAN 9788245003321

Språk Bokmål

Sider 101

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket