Omtale fra forlaget
I denne lekre matboka gir Fedon A. Lindberg deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på. Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker. Han forklarer enkle stressdempende teknikker og hvorfor dette helhetlige synet på mat og måltider gir bedre fordøyelse og helse og bidrar til at slankekurer blir uaktuelt for alltid. På en mesterlig måte kombinerer han sunnhet og nytelse gjennom 80 helt nye oppskrifter til familiehygge og vennelag. De nydelige rettene er basert på enkle, rene råvarer og designet for å holde deg sunnere, biologisk yngre og naturlig slank. De nydelige bildene i boken er tatt av Studio Dreyer Hensley og den greske fotografen som selv har et stort hjerte for den unike middelhavskosten, Giorgios Drakopoulos. Mange av oppskriftene er gluten- og melkefri. Du får også oppskrifter på herlige vegetariske retter. Nyt og lev!
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788202424190
EAN 9788202424190
Språk Bokmål
Sider 254
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket