Et brutalt skytedrama på en stille restaurant kaster Marianne Jidhoff tilbake i tid. Hun blir hjemsøkt av minner fra den dramatiske sommeren 1993. Det var en kjølig sommer, da hennes ektemann Hans utredet et annet skytedrama på en annen restaurant, samtidig som paret opplevde en dyp krise i ekteskapet. Samme sommer gjemmer den selvsikre Sacha Jungfeldt seg unna sin fortid. Hun har bestemt seg for å begynne et nytt liv i London, langt fra Stockholm. Men prisen for hennes flukt er høy - uten å gi hverken trygghet eller et normalt liv. Her får vi hemmeligheter, livsviktige valg og ødeleggende misforståelser bak de solide låsene på storbyens mest eksklusive adresser, og samtidig oppgjør med fortiden og begynnelsen på noe helt nytt. Dette er tiende bok i Denise Rudbergs krimserie om den elegante etterforskergruppen med Marianne Jidhoff, Torsten Ehn og Augustin Madrid.
Utgivelsesår 2021
Format Lydfil
ISBN13 9788202708801
EAN 9788202708801
Serie Marianne Jidhoff. Elegant crime (10)
Genre Krim
Dette er tydelig vis siste boken i serien om Marianne Jidhoff. Jeg har hygget meg veldig med disse 10 bøkene. Litt krim mye romantikk og ellers livet i Stockholm. Lett ferie lektyre.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.