Ti år etter Tsjernobyl

følger for matproduksjon og helse

av (utgiver), Statens strålevern (utgiver) og Landbruksdepartementet (utgiver).

Landbruksforl. 1996 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken oppsummerer de erfaringer man har i Norge etter atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986. Den ser på hvilke konsekvenser det radioaktive nedfallet fikk for landbruket og reinnæringen, hvordan man har forsøkt å redusere radioaktiviteten i matvarer, hvilke konsekvenser det har hatt for nordmenns helse, og hva vi har lært når det gjelder behovet for beredskap i tilfelle nye, alvorlige ulykker. Med ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Boken oppsummerer de erfaringer man har i Norge etter atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986. Den ser på hvilke konsekvenser det radioaktive nedfallet fikk for landbruket og reinnæringen, hvordan man har forsøkt å redusere radioaktiviteten i matvarer, hvilke konsekvenser det har hatt for nordmenns helse, og hva vi har lært når det gjelder behovet for beredskap i tilfelle nye, alvorlige ulykker. Med ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Landbruksforl.

Utgivelsesår 1996

Format Heftet

ISBN13 9788252921380

EAN 9788252921380

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket