Thomas har vært nødt til å flykte fra Magnus. I York tar han lordens datter Isabelle som gissel, men druidenes soldater finner dem, og det er bare såvidt Thomas unnslipper dem - uten Isabelle. Thomas innser at veien til å vinne Magnus tilbake blir lengre enn han har tenkt. Han må forlate England og følge i korsfarernes spor for å finne de svarene han så intenst søker. Uten å vite det har han reisefølge. En vakker ukjent overvåker alle hans skritt. Dette er fjerde bok i en serie på seks.
Forlag Luther
Utgivelsesår 1996
Serie Thomas (4)
Genre Spenning
Omtalt tid Middelalderen
Omtalt sted England
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.