Theas little kitchen

mine aller beste kaker

av (forfatter), Thea Bolstad (illustratør) og Paul Paiewonsky (illustratør).

Gursli Berg 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Thea Bolstads store lidenskap er å bake kaker, og i år fikk hun prisen Årets matblogg 2014. Hun startet bloggen «My Little Kitchen» da hun var 15 år. På 16-årsdagen bakte hun sin første rosekake og postet den på bloggen. Lesertallene eksploderte og rosekaken er fremdeles en av de mest populære kakene på bloggen.

På bloggen baker, fotograferer og deler hun oppskrifter med leserne. Som regel lager hun sine egne oppskrifter ved å sette sammen ulike elementer fra forskjellige oppskrifter. Ideer og inspirasjon finner hun i kokebøker eller på nettet. Hun lager kaker som smaker godt, som er gode å spise og som alle kan få til å lage. Hun liker godt å bake alene, men også å bake sammen med venner og søsken.

I Theas Little Kitchen deler hun 84 av sine beste oppskrifter med oss, blant annet favoritter som sjokoladerosekake, mangorosekake og cookie dough iskake. Mange av oppskriftene har hun aldri postet på bloggen. Hun byr på alt fra den berømte rosekaken til familiehemmeligheter, festkaker og baking til vennekvelder. Rosekaken serveres i ulike varianter, og har like godt fått et eget kapittel. Følgerne hennes har også bidratt, ved å stemme fram bokas forside og sende inn sine egne rosekake-favoritter.

BIOGRAFI
Thea Bolstad (født 4. juli 1996) startet bakebloggen My Little Kitchen som 15-åring, og i dag er hun storblogger med over 5 millioner sidevisninger. Mange tusen følger henne på Instagram og Facebook. Hun er populær over hele landet, og de som følger bloggen er i alle aldersgrupper. Rosekaken er fortsatt blant de 10 mest populære kakene på norske matblogger. I år vant hun prisen Årets matblogg i VIXEN Blog Awards 2014.

Bokdetaljer

Forlag Gursli Berg

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788293311195

EAN 9788293311195

Språk Bokmål

Sider 210

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket