Legene på et sykehus i Los Angeles forsøker å hjelpe Harry Benson, som lider av paranoia og får anfall som gjør ham svært voldelig. De utfører et kirurgisk inngrep i hjernen hans for å kunne kontrollere hans atferd elektronisk. Men Benson oppdager hvordan han kan manipulere impulsene, rømmer fra sykehuset og blir til en drapsmaskin.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 1997
Genre Science fiction
Omtalt sted Los Angeles
Ikke spesielt spennende, ikke spesielt troverdig, ikke spesielt velskrevet. En forglemmelig bok, men den var i det minste kort!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.