The summons: Ray Atlee er jussprofessor ved Universitetet i Virginia. Han er 43 år og nyskilt. Hans yngre bror, Forrest, er familiens sorte får. Faren er kjent for alle som dommer Atlee, en elsket og mektig dommer som har styrt den lokale lov og politikk de siste 40 årene. Nå har han trukket seg tilbake, og med enden i sikte, sender han bud på sønnene for å diskutere eiendommen. Men familiemøtet finner aldri sted. Dommeren dør for tidlig, og etterlater en sjokkerende hemmelighet som bare Ray kjenner til. Og kanskje en annen. The king of torts: Forsvareren Clay Carter er utbrent i en alder av 31 år. Han er forvist til et kontor som han skammer seg over å vise til sine venner, og han vil gjerne komme seg bort. Men han har ikke noe sted å dra. Nå er han attpåtil belemret med nok en meningsløs drapssak, som tynger ham mer for hver time som går. Men så dukker Max Pace opp og tilbyr ham 15 millioner dollar og egen praksis i fasjonable omgivelser. Den meningsløse drapssaken får med ett mening, og Clay befinner seg midt i en svært delikat sak mot et av verdens ledende legemiddelfirma.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9780091911072
EAN 9780091911072
Genre Thrillere
Omtalt tid Etterkrigstiden
Omtalt sted Sørlige Sentralstater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.