The Sugar club cookbook

av (forfatter), Jean Cazals (illustratør) og Trevor Flynn (illustratør).

Hodder & Stoughton 1997 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Peter Gordon er kokk på restauranten Sugar Club i London, og her presenterer han oppskrifter på supper, salater, sjømat, fugl, rødt kjøtt, grønnsaker, desserter og brød. Med ordliste og register.

Omtale fra forlaget

Peter Gordon er kokk på restauranten Sugar Club i London, og her presenterer han oppskrifter på supper, salater, sjømat, fugl, rødt kjøtt, grønnsaker, desserter og brød. Med ordliste og register.

Bokdetaljer

Forlag Hodder & Stoughton

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9780340680384

EAN 9780340680384

Språk Engelsk

Sider 208

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket