Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Peter Gordon er kokk på restauranten Sugar Club i London, og her presenterer han oppskrifter på supper, salater, sjømat, fugl, rødt kjøtt, grønnsaker, desserter og brød. Med ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Peter Gordon er kokk på restauranten Sugar Club i London, og her presenterer han oppskrifter på supper, salater, sjømat, fugl, rødt kjøtt, grønnsaker, desserter og brød. Med ordliste og register.
Forlag Hodder & Stoughton
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9780340680384
EAN 9780340680384
Språk Engelsk
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket