Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over 300 oppskrifter på sauser, dipper og marinader, og den viser også hvordan de kan anvendes i matlagingen. Bakerst i boken finnes en alfabetisk oversikt over matretter med forslag til hvilke sauser som passer til. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder over 300 oppskrifter på sauser, dipper og marinader, og den viser også hvordan de kan anvendes i matlagingen. Bakerst i boken finnes en alfabetisk oversikt over matretter med forslag til hvilke sauser som passer til. Med stikkordregister.
Forlag Conran Octopus
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9781840912012
EAN 9781840912012
Språk Engelsk
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket