The practical encyclopedia of Indian cooking

over 170 delicious and authentic recipes

av (forfatter) og Rafi Fernandez (forfatter).

Hermes House 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En bok med indiske matretter, presentert gjennom oppskrifter og bilder som viser hvordan man trinn for trinn kan lage maten. Boken inneholder oppskrifter på mat man kan lage til en hver anledning, og ulike krydder og urter blir presentert. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

En bok med indiske matretter, presentert gjennom oppskrifter og bilder som viser hvordan man trinn for trinn kan lage maten. Boken inneholder oppskrifter på mat man kan lage til en hver anledning, og ulike krydder og urter blir presentert. Med stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Hermes House

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9781840385472

EAN 9781840385472

Omtalt sted India

Språk Engelsk

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket