The Nordic bakery cookbook

av (forfatter).

2013 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Their products reflect the wholesome but comforting style of baking in Scandinavia. The emphasis is on fresh, seasonal produce and healthier baking ingredients, such as rye flour, oats and barley, and the rustic but modern menu includes open rye-bread sandwiches, cakes and cinnamon buns. The Nordic Bakery Cookbook allows you to bake your own Bread, such as the popular rye bread, Savoury Pastries, Cakes, Sweet Buns, Desserts and Biscuits in your own home.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9781849754583

EAN 9781849754583

Omtalt sted Norden

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket