The Little Prince

av (forfatter), Antoine de Saint-Exupéry (illustratør) og Micheal Wolfgang (oversetter).

MK Publications 2022 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Forlag MK Publications

Utgivelsesår 2022

Da kom jeg meg endelig til det punktet i livet hvor jeg fikk lest Den lille prinsen. Har fått stilt det spørsmålet av utallige mennesker i løpet av de siste 10 årene, "har du lest Den lille prinsen?" som om det er en selvfølge. Jeg tenkte jo at det var en lettlest barnebok som ikke skulle skille seg så nevneverdig ut, så jeg satte den på vent i en årrekke.

Jeg likte boken ganske godt. Den fikk meg til å le høyt tre ganger og jeg synes den lille prinsen virket veldig uskyldig og lett å bli glad i. Illustrasjonene av de Saint-Exupéry er elementære tilskudd til fortellingen og gjør boken til den fortellingen den er i sin helhet.

Boken forteller deg om de ulike typene voksne mennesker vi omgir oss med, fra forretningsmenn til dagsdrikkeren, og hvordan det blir sett på som rart og unødvendig gjennom et barns par uskyldige øyne. Det er en søt og lettlest bok som jeg helt sikkert kan finne på å lese igjen.

Om ikke annet enn for å minne meg på at det viktigste i livet kan vi ikke se med øynene, det må føles med hjertet - og at barnets uskyldighet og nysgjerrighet er to komponenter i mennesket som bør regnes som uvurderlige aktivaer selv i oss oppi åra. Glem aldri hvor det hele startet for deg.

Terningkast: 4

OBS: Det kan finnes bedre oversettelser. Denne spesifikke utgaven ble publisert i Mars 2022 av et Istanbul-basert forlag, og var oversatt til engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

1 bokelsker følger dette verket.