Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken omhandler sjokoladens historie, sjokoladens former, oppskrifter og ulike lands sjokolade i tillegg til en innføring i hele produksjonsprosessen. Boken er organisert alfabetisk. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Boken omhandler sjokoladens historie, sjokoladens former, oppskrifter og ulike lands sjokolade i tillegg til en innføring i hele produksjonsprosessen. Boken er organisert alfabetisk. Har litteraturliste og register.
Forlag Flammarion
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9782080105431
EAN 9782080105431
Serie Little book series
Språk Engelsk
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket