Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på italienske spesialiteter. Oppskriftene viser trinn for trinn hvordan man kan lage retter som supper, salater, kjøttretter, fiskeretter, pasta, desserter og bakverk. Med stikkordregister
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på italienske spesialiteter. Oppskriftene viser trinn for trinn hvordan man kan lage retter som supper, salater, kjøttretter, fiskeretter, pasta, desserter og bakverk. Med stikkordregister
Forlag Hermes House
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9781840388756
EAN 9781840388756
Omtalt sted Italia
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket