Et maleri blir kidnappet i Roma. Flavia di Stefano er sjef for det italienske politiets gruppe for kunsttyverier, og hun får ansvaret for å få maleriet tilbake uten å betale løsepenger. Hun ber sin gamle mentor Taddo Bottando om hjelp, og han kan kaste nytt lys over saken. Samtidig setter Flavias ektemann, den engelske historikeren Jonathan Argyll i gang sin egen etterforskning. Både Jonathan og Flavia oppdager sjokkerende sannheter, og de krysser veiene til noen meget farlige fiender.
Forlag HarperCollins
Utgivelsesår 2001
Genre Krim
Omtalt sted Italia
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.