The ice house: Phoebe Maybury bor på Streech Grange. Alle vet at forholdet mellom henne og ektemannen David var dårlig. David forsvant for ti år siden. Så blir et lik funnet i ishuset på Streech Grange. Liket er nakent og umulig å identifisere. Kan det være David? Men hva har skjedd med David dersom liket ikke er ham? Walsh og McLoughlin ved Silverborne politistasjon blir satt på saken. The sculptress: Forfatteren Roz Leigh samler inn stoff til en bok om en seks år gammel sak, der en kvinne ble dømt til livsvarig fengsel for å ha drept og partert moren og søsteren. Roz er overbevist om at kvinnen skjuler noe, at hun lyver. Men hvis hun lyver, hvem er det hun beskytter, og hvorfor? Sammen med tidligere overkonstabel Hal Hawksley, finner hun sannheten.
Forlag Pan Books
Utgivelsesår 2006