I en liten by i Toscana, får presten Azetti et skremmende skriftemål fra en døende forsker. Han reiser til Vatikanet for å advare om en overhengende faren. I en liten forstad til Washington D.C. er Joe Lassiters søster og nevø blitt brutalt myrdet. Når politiet henlegger saken, bestemmer Joe seg for å avsløre sannheten. Sporene fører til Italia. Søsteren og nevøen er bare to av trettifire ofre spredt rundt i verden med det til felles at de alle hadde hatt kontakt med en fruktbarhetsklinikk, ledet av den nå avdøde forskeren.
Forlag Ballantine Books
Utgivelsesår 1998
Genre Thrillere
Omtalt sted Italia Washington D.C.