Omtale fra forlaget
Den nyekokeboka fra de fire medlemmene i kokkegruppa The Flying Culinary Circus vilblihøstensbegivenhet i det norske kokebokmarkedet. Historien om de fire matkameratene er allerede litt av et eventyr: En enkel cateringjobb i Central Park i New York for fire år siden, har blitt til et omreisende norsk kokkesirkus som koker for matkjennere og superkjendiser verden over. Nå tar de fire toppkokkene sin enkle og lekne innfallsvinkel til matlaging videre til kokeboksjangeren. Hvordan lage fantastisk mat uten krevende oppskrifter? I boka presenterer The Flying Culinary Circussine 5 favoritt-teknikker for hver av de viktigste områdene i matlagingen: Kjøtt, fisk, grønnsaker og saus. Gjennom enkle steg-for-steg presentasjoner lærer du deg å mestre kokkenes tilberedningsmetoder, slik at du kan lage all supermaten du ønsker helt uten forkunnskaper. I stedet for oppskrifter viser kokkene hvilke forskjellige råvarer som kan brukes, slik at du selv kan sette sammen dine egne favorittretter. Resultatet er en kokebok for alle dem som blir skremt av vanlige kokebøker - i et hendig format, og til en pris som gjør at alle kan kjøpe den. Easypeezy!
Forlag Press
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788275473965
EAN 9788275473965
Språk Bokmål
Sider 202
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!