The encyclopedia of cooking skills and techniques

av (forfatter) og Carole Clements (medforfatter).

Sebastian Kelly 1999 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder grunnleggende kunnskaper for å lage mat, i tillegg til over 200 oppskrifter og variasjoner, fra enkle supper til avanserte desserter. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder grunnleggende kunnskaper for å lage mat, i tillegg til over 200 oppskrifter og variasjoner, fra enkle supper til avanserte desserter. Har stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Sebastian Kelly

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9781840811308

EAN 9781840811308

Språk Engelsk

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket