The complete encyclopedia of wine

descriptions of well known and less known wines from around the world

av (forfatter), Christian Callec (illustratør) og Stephen Challacombe (oversetter).

Rebo 2004 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

In this book, not only red, white, and rosé wines are reviewed, but also sparkling wines. You can read about the origin of all wines, the way they are produced, how the grapes are grown and what combinations of grapes are possible to use for wine-making. You can also read about the importance of the climate ant the type of soil, and the wine preparation itself. With index.

Omtale fra forlaget

In this book, not only red, white, and rosé wines are reviewed, but also sparkling wines. You can read about the origin of all wines, the way they are produced, how the grapes are grown and what combinations of grapes are possible to use for wine-making. You can also read about the importance of the climate ant the type of soil, and the wine preparation itself. With index.

Bokdetaljer

Forlag Rebo

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9789036615914

EAN 9789036615914

Språk Engelsk

Sider 320

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket