Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken inneholder mer en 200 oppskrifter på mat fra Kina, India og resten av Asia. Med steg-for-steg oppskrifter med illustrasjoner.
Omtale fra forlaget
The Complete CHINESE & ASIAN Cookbook
200 . step . by . step recipes, with over 1000 photographs
Learn how to make all the classics, from Peking Duck and dim sum to seafood chow mein and special fried noodles, as well as enticingly exotic dishes such as dry beef with peanut and lime, Thai green curry, and teriyaki
Forlag Hermes House
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9781840385403
EAN 9781840385403
Omtalt sted Asia
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket