The complete book of chinese cooking

av (forfatter) og Christine McFadden (forfatter).

Parragon 1996 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter som enhver kan lage på sitt kjøkken. Oppskriftene viser trinn for trinn hvordan man kan lage retter som supper, salater, kjøtt, vegetarkost, ris og spagetti. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter som enhver kan lage på sitt kjøkken. Oppskriftene viser trinn for trinn hvordan man kan lage retter som supper, salater, kjøtt, vegetarkost, ris og spagetti. Med stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Parragon

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9780752520575

EAN 9780752520575

Omtalt sted Kina

Språk Engelsk

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket