The complete book of asian cooking

av (redaktør).

Apple 1997 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bringing together dishes from Vietnam, Thailand, Korea, China and Japan, this book has over 400 recipes for rice and noodles, fresh meat and fish - and shows how to blend herbs and spices to create the subtle flavours that dominate the Orient. With index.

Omtale fra forlaget

Bringing together dishes from Vietnam, Thailand, Korea, China and Japan, this book has over 400 recipes for rice and noodles, fresh meat and fish - and shows how to blend herbs and spices to create the subtle flavours that dominate the Orient. With index.

Bokdetaljer

Forlag Apple

Utgivelsesår 1997

Format Heftet

ISBN13 9781840923995

EAN 9781840923995

Omtalt sted Kina

Språk Engelsk

Sider 464

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket