Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Bringing together dishes from Vietnam, Thailand, Korea, China and Japan, this book has over 400 recipes for rice and noodles, fresh meat and fish - and shows how to blend herbs and spices to create the subtle flavours that dominate the Orient. With index.
Omtale fra forlaget
Bringing together dishes from Vietnam, Thailand, Korea, China and Japan, this book has over 400 recipes for rice and noodles, fresh meat and fish - and shows how to blend herbs and spices to create the subtle flavours that dominate the Orient. With index.
Forlag Apple
Utgivelsesår 1997
Format Heftet
ISBN13 9781840923995
EAN 9781840923995
Omtalt sted Kina
Språk Engelsk
Sider 464
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket